Opsætning af tapet – for et smukt og klassisk udtryk

Vi har 50 års erfaring med at sætte tapet op

Trænger væggene derhjemme til en kærlig hånd efter mange års slid og skader på tapetet? Så hjælper Malerfirmaet Kulavig dig gerne med en ny tapetopsætning. Vi kan levere smukke og klassiske tapeter, som vi sætter op for dig, og som vi også kan male i den ønskede farve herefter. Med vores arbejde er du altid sikret flotte og langtidsholdbare resultater.

Vi har mere end 50 års erfaring med et stort udvalg af maleropgaver, herunder professionel opsætning af tapet. Fra vores base i Assens kører vi rundt i hele området, og vi har blandt andet sat flotte tapeter op for private husejere og erhvervskunder i Middelfart og Odense. Skal vi også komme ud og hjælpe dig?

Få det ønskede udtryk med opsætning af tapet

Tapeter er populære i mange hjem og virksomhedsbygninger, der ønsker et klassisk udtryk i væggene. Tapetsering kommer dog i mange forskellige varianter, og vi kan tilpasse vores arbejde til præcist det udtryk, du ønsker.

Vi tilbyder et omfattende arbejde med opsætning af tapet, og vi kan komme tapet på både vægge, skråvægge og i hjørner. Med et kyndigt øje for detaljen sikrer vi, at dit nye tapet ser lækkert og professionelt ud, og at der ingen skønhedsfejl er at finde.

Hvis dine vægge trænger til en mere gennemgribende renovering, kan vi også tilbyde spartling forud på tapetopsætningen. Dette giver et fuldkomment resultat, så du er sikret, at du kan nyde dine nye flotte vægge de næste mange år.

Kontakt os og få en pris på opgaven

Hvis du kunne tænke dig at høre mere om vores priser på opsætning af tapet, så hører vi gerne fra dig. Vi skræddersyer alle priser på vores arbejde til den enkelte opgave, og du er således sikker på, at du kun betaler for det arbejde, du får udført. Kontakt os derfor for at få et tilbud på din opgave.

Maling gør underværker

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen nedenunder, og få et uforpligtende tilbud på dit næste projekt! 


Tilbud sendes inden for 24 timer efter besigtigelse.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på Facebook

​Jacob Vanggaard

​★★★★★​

​​"Super arbejde af Malerfirmaet Kulavig, alt er lavet som ønsket, samt mere til. Sjældent man oplever denne professionalisme i dagens Danmark. Ydermere er det skønt at mærke den gode karma blandt folkene, som sikrer et perfekt samarbejde.

Hvis det var muligt med 10 stjerner havde det været tildelt, men i må “nøjes” med fem STORE stjerner."

Kort om Malerfirmaet Kulavig 

Stabile håndværkere med mere end 50 års erfaring i branchen. Vi er et kvalitetsbevidst og  punktligt malerfirma. 

Hos Malerfirmaet Kulavig finder du kun faguddannede og yderst kompetente malere, som er i stand til at løse enhver maleropgave, indendørs som udendørs.

Vi står altid klar til at rådgive dig, så du bedst muligt får opfyldt dine ønsker og behov.

Lad dig inspirere her på vores hjemmeside og kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud eller et godt råd.

Kontakt os

​Malerfirmaet Kulavig ApS

CVR: 44483629

Drejervænget 8, 5610 Assens

Telefontid:

Mandag - torsdag 7-15.30

Fredag  7 - 12

40 41 45 48

Samarbejdspartnere

Vi har et godt samarbejde med:

...samt mange andre