Maling af facade med udgangspunkt i dine ønsker

Forny dit hjem med grundigt malerarbejde

Trænger facaden på dit hjem eller din ejendom til at få opfrisket malingen, eller vil du give bygningen et helt nyt udtryk med en ny farve? Uanset hvordan og hvorfor du ønsker at få malet facaden på din bygning, så hjælper Malerfirmaet Kulavig dig gerne. Vi tilbyder nemlig maling af facade med kompetent rådgivning om, hvordan du kan få de flotteste resultater på netop din bygning.

Vi tilbyder maling af huse, sommerhuse, etageejendomme og virksomhedsbygninger i og omkring Odense, Assens, Middelfart og lignende byer her i området. Med 25 års erfaring fra branchen kan du trygt stole på, at vi kan hjælpe dig med det resultat, du ønsker.

Facademaling der er tilpasset omgivelserne

Hvis du ønsker at få malet din facade, så er det vigtigt, at beslutningen tages med grundige overvejelser om bygningens udseende og omgivelser. Er der eksempelvis fremspring i murværket ved taget og ved vinduerne eller udsmykninger som borter, gesimser og ranker, så kan de med fordel males i en anden farve end resten af huset. Det giver nemlig huset liv og et personligt udtryk.

Hvis der er mindre bygninger på grunden, bør de ligeledes indgå i overvejelserne om valg af farve til facaden. Dette kan nemlig skabe et helstøbt og gennemført resultat på tværs af de forskellige bygninger.

Når det kommer til maling af facade, kan du finde et stort udvalg af farver og materialer at vælge imellem. Vi kan i den forbindelse rådgive dig i forhold til holdbarhed af materialer og stilfulde farvekombinationer, så du får et flot resultat.

Ring eller skriv til os for at få et tilbud på maling af facade

Skal vi hjælpe dig med at forny dit hjem eller din ejendoms udseende? Så er du meget velkommen til enten at ringe eller skrive til os og få et uforpligtende tilbud på maling af facade. Vi står klar til at hjælpe dig med at skabe det udtryk, du ønsker.

Maling gør underværker

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen nedenunder, og få et uforpligtende tilbud på dit næste projekt! 


Tilbud sendes inden for 24 timer efter besigtigelse.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på Facebook

​Jacob Vanggaard

​★★★★★​

​​"Super arbejde af Malerfirmaet Kulavig, alt er lavet som ønsket, samt mere til. Sjældent man oplever denne professionalisme i dagens Danmark. Ydermere er det skønt at mærke den gode karma blandt folkene, som sikrer et perfekt samarbejde.

Hvis det var muligt med 10 stjerner havde det været tildelt, men i må “nøjes” med fem STORE stjerner."

Kort om Malerfirmaet Kulavig 

Stabile håndværkere med mere end 50 års erfaring i branchen. Vi er et kvalitetsbevidst og  punktligt malerfirma. 

Hos Malerfirmaet Kulavig finder du kun faguddannede og yderst kompetente malere, som er i stand til at løse enhver maleropgave, indendørs som udendørs.

Vi står altid klar til at rådgive dig, så du bedst muligt får opfyldt dine ønsker og behov.

Lad dig inspirere her på vores hjemmeside og kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud eller et godt råd.

Kontakt os

​Malerfirmaet Kulavig ApS

CVR: 44483629

Drejervænget 8, 5610 Assens

Telefontid:

Mandag - torsdag 7-15.30

Fredag  7 - 12

40 41 45 48

Samarbejdspartnere

Vi har et godt samarbejde med:

...samt mange andre