Epoxymaling til slidstærke gulve

Overlad malerarbejdet i vores erfarne hænder

Kunne du tænke dig at få malet med epoxymaling på gulvene i dit hjem eller i din virksomhedsbygning? Så kan Malerfirmaet Kulavig komme ud og gøre det for dig. Vi har nemlig et stort udvalg af epoxymaling, som kan bruges på gulve, der kræver en stor slidstyrke og skal være nemme at rengøre og vedligeholde.

Vores malerfirma holder til i Assens, men vi kører gerne ud til maleropgaver overalt i området, eksempelvis i Odense og Middelfart. Med vores 50 år i malerbranchen har vi oparbejdet en stor viden om forskellige materialer, og vi arbejder derfor udelukkende med produkter og maling af højeste kvalitet, der giver dig de bedste resultater.

Stærke gulve der er nemme at holde rene

Med epoxymaling får du et gulv, der er lige så slidstærkt, som det er nemt at holde rent. Epoxymaling er derfor oplagt til rum, hvor der er meget trafik eller varetages belastende arbejdsopgaver. Det kunne eksempelvis være i et køkken, på et badeværelse, i en garage eller i større industrilokaler.

Uanset hvor du ønsker at få malet et gulv med epoxymaling, kan vi hjælpe dig. Ingen opgave – og intet gulv – er for stort eller småt til, at vi kan male det, og vi tilbyder samme høje kvalitet på alle projekter.

Hos Malerfirmaet Kulavig finder du en pålidelig og stabil samarbejdspartner. Hos os er en aftale en aftale, og vi sørger derfor for at levere det endelige resultat til aftalt tid og inden for budgettets rammer.

Få en pris på epoxymaling til gulve – kontakt os i dag

Vi er klar til at komme ud og hjælpe dig med at male dine gulve med epoxymaling, når du har brug for det. Kontakt os derfor allerede i dag og få udformet en pris på dit arbejde. Overlad trygt dine gulve til os – og forvent et stærkt og langtidsholdbart resultat.

Maling gør underværker

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen nedenunder, og få et uforpligtende tilbud på dit næste projekt! 


Tilbud sendes inden for 24 timer efter besigtigelse.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på Facebook

​Jacob Vanggaard

​★★★★★​

​​"Super arbejde af Malerfirmaet Kulavig, alt er lavet som ønsket, samt mere til. Sjældent man oplever denne professionalisme i dagens Danmark. Ydermere er det skønt at mærke den gode karma blandt folkene, som sikrer et perfekt samarbejde.

Hvis det var muligt med 10 stjerner havde det været tildelt, men i må “nøjes” med fem STORE stjerner."

Kort om Malerfirmaet Kulavig 

Stabile håndværkere med mere end 50 års erfaring i branchen. Vi er et kvalitetsbevidst og  punktligt malerfirma. 

Hos Malerfirmaet Kulavig finder du kun faguddannede og yderst kompetente malere, som er i stand til at løse enhver maleropgave, indendørs som udendørs.

Vi står altid klar til at rådgive dig, så du bedst muligt får opfyldt dine ønsker og behov.

Lad dig inspirere her på vores hjemmeside og kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud eller et godt råd.

Kontakt os

​Malerfirmaet Kulavig ApS

CVR: 44483629

Drejervænget 8, 5610 Assens

Telefontid:

Mandag - torsdag 7-15.30

Fredag  7 - 12

40 41 45 48

Samarbejdspartnere

Vi har et godt samarbejde med:

...samt mange andre