Opsætning af filt med langtidsholdbart resultat

Vælg selv i hvilket omfang vi skal hjælpe

Hvis du skal have udført et professionelt malerarbejde, kan du med fordel få hjælp til opsætning af filt på væggen. Filtlaget sikrer nemlig, at du har en pæn og jævn overflade at male på, hvilket giver de flotteste og mest ensartede resultater. Hos Malerfirmaet Kulavig tilbyder vi opsætning af filt, og du kan frit vælge, om du selv ønsker at male herefter, eller om vi også skal varetage denne del af arbejdet for dig.

Hvis du ønsker vores hjælp til at opsætte filt et sted i Odense, Middelfart, Assens eller omegn, kommer vi gerne ud til dig. Vi hjælper både privat- og erhvervskunder her i området, og vi tilbyder grundige løsninger af høj kvalitet – der sikrer de flotteste og mest langtidsholdbare resultater.

Opsætning af filt og glasvæv

Vi tilbyder komplette løsninger med opsætning af filt og glasvæv på både vægge, lofter og i hjørner. Vi rådgiver dig gerne om dine forskellige muligheder og deres fordele, så du får leveret et resultat, der stemmer overens med dine ønsker.

Vi tager os gerne af hele opgaven med at forny udtrykket i dine vægge og lofter. Fra den indledende klargøring af overfladerne og opsætning af filt herpå – til det afsluttende malerarbejde og efterfølgende oprydning og rengøring. Vi efterlader således et smukt og fuldendt resultat som det eneste, når vi har været forbi for at hjælpe dig.

Kontakt os og hør mere

Hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvorfor du bør få opsat filt, før malerarbejdet udføres, så er du altid velkommen til at kontakte os og få en uforpligtende snak. Når du har fortalt os om dine ønsker og behov, udformer vi dig også gerne et tilbud på opgaven.

Maling gør underværker

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen nedenunder, og få et uforpligtende tilbud på dit næste projekt! 


Tilbud sendes inden for 24 timer efter besigtigelse.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på Facebook

​Jacob Vanggaard

​★★★★★​

​​"Super arbejde af Malerfirmaet Kulavig, alt er lavet som ønsket, samt mere til. Sjældent man oplever denne professionalisme i dagens Danmark. Ydermere er det skønt at mærke den gode karma blandt folkene, som sikrer et perfekt samarbejde.

Hvis det var muligt med 10 stjerner havde det været tildelt, men i må “nøjes” med fem STORE stjerner."

Kort om Malerfirmaet Kulavig 

Stabile håndværkere med mere end 50 års erfaring i branchen. Vi er et kvalitetsbevidst og  punktligt malerfirma. 

Hos Malerfirmaet Kulavig finder du kun faguddannede og yderst kompetente malere, som er i stand til at løse enhver maleropgave, indendørs som udendørs.

Vi står altid klar til at rådgive dig, så du bedst muligt får opfyldt dine ønsker og behov.

Lad dig inspirere her på vores hjemmeside og kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud eller et godt råd.

Kontakt os

​Malerfirmaet Kulavig ApS

CVR: 44483629

Drejervænget 8, 5610 Assens

Telefontid:

Mandag - torsdag 7-15.30

Fredag  7 - 12

40 41 45 48

Samarbejdspartnere

Vi har et godt samarbejde med:

...samt mange andre